DO KLADNA PŘIJEDE OLYMPIK MĚLNÍK

Satani přivítají v 8. kole CHANCE futsal ligy Olympik Mělník, ve kterém jsou favoritem. Tuto roli budou chtít jednoznačně potvrdit.

pátek 14. listopadu od 20.30 hodin

FK SAT-AN Kladno – SK Olympik Mělník (MSH Kladno)

„Rád bych pozval všechny fanoušky kladenského futsalu na zápas s Mělníkem. To, že se náš páteční soupeř ocitá ve spodních příčkách tabulky, není ještě bernou mincí pro toto utkání,“ upozornil trenér Kladna Jakub Jiránek, „Hráči trenéra Pavla Šuby se každým zápasem zlepšují a jistě to nebude lehký zápas. Věřím ve šťastný konec. Máme k dispozici široký kádr a každý hráč chce hrát. Skvělou práci odvádějí i Ultras SAT-AN Kladno, kteří podporují hráče v každém utkání.“

Mělník se s Kladnem velmi dobře zná. Bude to hrát nakonec nějakou roli? „Kladno je velice zkušené a kvalitní mužstvo, se kterým se v rámci letní přípravy pravidelně utkáváme a většinou prohráváme. Navzájem se velice dobře známe a asi jen velice těžce se něčím překvapíme. Pro nás je to velice klíčové utkání, které může otočit naše dosavadní výsledkové neúspěchy vpřed nebo taky ještě pevněji přirazit do suterénu tabulky,“ uvědomoval si trenér Mělníka Pavel Šuba.

autor: Michal Pavlík

Pozvánka na páteční utkání proti Mělníku ZDE