Je SAT-AN venku neporazitelný? Po výhře v Brně to tak vypadá

Kladenští futsalisté si přivezli z Brna tři body za výhru 4:2 (1:0). Agromelští se SAT-ANem nestačili držet krok a umožnili soupeři vyhrát druhý zápas v řadě na cizím hřišti. SAT-ANi si také dál drží postavení v polovině ligové tabulky.

Je SAT-AN venku neporazitelný? Po výhře v Brně to tak vypadá (Foto: KL)

Domácí drželi s Kladnem krok především první třetinu. Po změně stran převzal SAT-AN režii zápasu na svou stranu a vítězství si jeho hráči pohlídali především díky herním zkušenostem největších opor.

„První půle byla oboustranně opatrná, prakticky bez šancí. Gól jsme vstřelili po nákopu gólmana deset vteřin před koncem. Druhý poločas se z naší strany hrál mnohem kvalitnější futsal s lepším pohybem,“ uvedl pro Listy Jan Čurda.

„S výhrou jsme hazardovali, když jsme soupeři dovolili vyrovnat. Ale podařilo se nám okamžitě odskočit a pak přidat ještě jeden gól,“ konstatoval spokojený Marek Chrobák. Zajímavost na závěr – Petr Pleyer oslavil stylově brankou své třicáté narozeniny.

V příštím zápase přivítá SAT-AN doma pražské Benago (pondělí 25. listopadu, výkop 20.00).

Branky: 30. Kalina (Hebron) – 20. Výborný (Konečný), 25. Pleyer (Jaráb), 34. Müller (Junek), 38. Abrham (Pleyer)

FC Agromeli Brno: Sára (Sýkora) – Nedělník, Hebron, Vrána, Mica, Kalina, Veselovský, Dornay, Tůma, Slavík. Trenér: Zdeněk Táborský.

SAT-AN fight club Kladno: Konečný – Pergl, Veselý, Müller, Čurda, Jaráb, Pleyer, Abrham, Junek, Výborný, Hafenrichter, Chrobák.