KLADNO ČEKÁ DLOUHÁ CESTA DO TŘINCE. USPĚJE?

Třinecký Likop bude skládat v pátek reparát z výsledkově nepovedeného prvního zápasu s Teplicemi. Na východ Čech dorazí kladenští satani. Co se Středočechy udělá dlouhá cesta?

„V prvním domácím zápase naše mladé mužstvo statečně vzdorovalo jednomu z největších favoritů Balticfloře Teplice, a přestože jsme prohráli poměrem nula-pět, byla hra našich hráčů příslibem pro další utkání. Náš soupeř FK SAT-AN Kladno je jedno z mužstev, se kterým budeme bojovat o setrvání v nejvyšší soutěži a pevně věříme, že se nám podaří získat první body do tabulky,“ věřil sportovní manažer Třince Josef Cieslar.

Kladenský trenér Jakub Jiránek by si chtěl z dalekého Třince odvézt všechny tři body. „V předchozím zápase jsme se pokusili postavit silnému soupeři z Chrudimi. Věřím, že zopakujeme stejné nasazení a kvalitní hru, jako v prvním poločase předchozího zápasu. Čeká nás dlouhá cesta, ale věřím, že všechny překážky zvládneme a z Třince si odvezeme tři body. Jsem rád, že účast přislíbila i část našich fanoušků, takže utkání bude mít jistě kvalitní atmosféru.“

zdroj: www.chancefutsalliga.cz