MLADÍ SATANI MAJÍ ZA SEBOU PRVNÍ KOLO

Pvní kolo má za sebou také nejvyšší futsalová soutěž juniorů. Pochopitelně se ho zúčastnili také junioři Satanů U19 a U17. První kolo se shodou okolností odehrálo v kladenské sportovní hale, a tak se mladí Satani mohli ukázat na domácí palubovce.

Satani se v 1. kole utkali s Démony z České Lípy, Balticflorou Teplice a plzeňským Indossem. Satani kategorie U19 neměli se soupeři větší problém a první z turnajů suverénně ovládli. V prvním zápase vyprovodili Démoni z České Lípy 7:0. V druhém zápase přehráli Balticflou Teplice 6:1 a v posledním zápase zvítězili nad Indossem Plzeň 7:4.
"Kluci hráli dobře, někdy trochu exhibovali, ale měli by atakovat postupové pozice do finálové čtyřky, ale bude to nesmírně vyrovnané. Velkou překážkou budou Slavia, Mělník a Sparta,“ chválil šéftrenér mládeže Jiří Veselý. 

Satani kategorie U17 nebyli tak úspěšní jako jejich starší kolegové, ale jejich výkony byly dobré a je od čeho se odrazit. V prvím zápase je zaskočili Démoni z České Lípy a prohráli 5:3. Ve druhém utkání porazili Balticfloru Teplice 5:0 a v posledním zápase smolně prohráli 2:0 s plzeňským Indossem.
„Jsou to bojovníci s velkou touhou po vítězství. Nemám jim co vytknout, jsem s nimi spokojený. Chválím je. Sedmnáctka je příslibem budoucnosti,“ dodal Veselý.

autor: KV, Jan Murárik

Souhrn výsledků, tabulku a soupisku U19 naleznete ZDE
Souhrn výsledků, tabulku a soupisku U17 naleznete ZDE