SAT-ANi bojujte, šance umírá poslední!

Kladenští futsalisté prohráli také druhé utkání čtvrtfinále paly off. Tentokrát si z jejich hřiště Benago odvezlo vítězství 4:2 (1:1). Série se hraje na tři vítězná utkání a SAT-ANi ji mohou ještě otočit ve svůj prospěch.

SAT-ANI při troše štěstí mohou svým fanouškům poděkovat za podporu ještě několikrát (Foto: KL)

SAT-ANI při troše štěstí mohou svým fanouškům poděkovat za podporu ještě několikrát (Foto: KL)

Stejně jako v prvním utkání v Praze měli Kladenští doma zpočátku více ze hry a první poločas byli lepším týmem. Ovšem podobně jako na hřišti Benaga, také v Kladně soupeř vstřelil vyrovnávací branku po chybě SAT-ANů.

Po změně stran se hra vyrovnala a srovnalo se i skóre. Zápas došel do prodloužení, ve kterém zbytečně domácím „došel“ dech. Paradoxně dva ze čtyř gólů vstřelil SAT-ANům jejich bývalý spoluhráč Petr Šnídl.

„Škoda, že jsme neproměňovali šance. Benago bylo zralé na osm branek, ale my dali jen dvě,“ bědoval šéf Kladenských Jan Pergler. Oba soupeři se střetnou v pátek v Praze, případný čtvrtý zápas uvidí v pondělí opět kladenská sportovní hala.

Branky: 10. Čurda (Junek), 34. Čurda – 20. Rodek (pen.), 39. Šnídl (Rodek), 46. Šnídl, 50. Fitzel (vla.)

SAT-AN fight club Kladno: Bellada (Tetour) – Junek „C“, Frič, Müller, Veselý, Čurda, Jaráb, Výborný, Fitzel, Fujdiar, Chrobák, Pleyer, Haferichter

FC Benago Praha: Vahala (Bezstarosti) – Rodek, Štverák, Brahimi, Šnídl, Simitči „C“, Capeta, Váňa, Dvořák.