SATANI MAKALI A MAJÍ SE OD ČEHO ODRAZIT

Slibovali, že podají lepší výkon než v předchozím duelu ve Vysokém Mýtu. A kladenští Satani nemluvili do větru. V dohrávce 5. kola nejvyšší futsalové soutěže doma zle potrápili vedoucí Teplice, jimž podlehli až po velkém boji 1:3.
 
„Myslím, že oproti výkonu v Mýtě to byl krok dopředu a nemáme se za co stydět," řekl kapitán Kladna Petr Junek, který přihrál Michalu Jarábovi ve druhém dějství na snižující gól na 1:2. Bohužel už za sedm vteřin přišla krásná rána hostujícího Slámy na 1:3 a ta teplické uklidnila, byť Satani dřeli až do konce.
 
„Měli jsme dobrý vstup do utkání, ale zase jsme spálili dvě jasné šance a místo toho dostali dva góly. Přesto jsme se zvedli a je škoda, že jsme nebodovali. Snad se to povede proti Spartě, tam to bude hodně vyhecované," připomněl Junek chystaný páteční duel proti týmu, který od této sezony vede ještě nedávno spoluhráč Kladeňáků David Frič.
 
„To bude něco, těšíme se všichni. Mně takové zápasy maximálně vyhovují, hraji je rád. Snad k dobrému výkonu přidáme i body," doufá Petr Junek.
 
autor: Rudolf Muzika
 
FK SAT-AN Kladno - FC Balticflora Teplice 1:3 (0:2)
 
Branky a nahrávky: 33. Jaráb (Junek) – 11. Sláma (Marcio), 19. Salák (Kovács), 33. Sláma (Kovács). Rozhodčí: Matyš – Kaštánek. ŽK: Giva (Teplice).
 
Kladno: Konečný (Tetour) - Abrham, Výborný, Šnídl, Slavík, Junek, Fujdiar, Fitzel, Veselý, Jaráb. Trenér Jakub Jiránek. 
 
Teplice: Jeronimo (Kalina) - Kovács,  Marcio, Giva, Holý, Sláma, Salák, Kiliján, Sidnei. Hrající trenér Giva