Satani prohráli v úvodním kole na půdě Chrudimi 4-0

 

V úvodním kole Chance futsal ligy podlehl celek kladenských Satanů obhájci titulu ERA-PACK Chrudim 4-0. Kladenský celek se ale rozhodně nemá za co stydět a trenér Petr Hlaváč v kabině všem hráčům poděkoval za zodpovědný a bojovný výkon. V první desetiminutovce měl samozřejmě ERA-PACK více ze hry a do utkání vletěl přímo ukázkově. Kladenským se však za pomoci štěstí podařilo první dvě střídání udržet čisté konto a hru alespoň částečně vyrovnali díky nacvičeným výjezdům a pokusům o rychlé protiútoky, které zaměstnávaly chrudimskou obranu. Přesně na přelomu první a druhé desetiminutovky však Dentinho přes celou šířku uvolnil Michala Mareše a ten střelou na přední tyč mezi třemi hráči nedal výborně chytajícímu Konečnému šanci. O chvíli později Dentinho obešel Friče a přihrál na druhý gól Maxovi, který s velkou dávkou štěstí prostřelil z blízka Konečného, a bylo 2-0 pro domácí! Do přestávky přidali domácí ještě jednu branku, kdy po chybě Müllera šel sám na Konečného Max a ten se v těchto situacích mýlí málokdy- 3-0. Druhý poločas se nesl v poklidném duchu až na pár ostřejších zákroků na obou stranách. Diváky zvedly ze sedadel jen šance Koudelky, který odraženým míčem od břevna trefil brankovou čáru a snad jen Ten Nahoře ví, zda míč brankovou čáru překročil, a nádherná střela Dentinha, která pečetila na konečných 4-0.

Petr Hlaváč: "Líbil se mi náš kolektivní výkon, všichni hráči k utkání nastoupili velmi soustředěně a poctivě, včetně těch, kteří naskočili v průběhu utkání. Jsem rád, že se v naší hře objevily prvky, které cvičíme na tréninku a dokázali jsme je dostat do naší hry i proti ERA-PACKu."

sestava Satanů : Konečný - Müller, Pleyer, Výborný, Abrahám - Jaráb, Frič, Junek, Hafenrichter - Chrobák, Vašák, Čížek, Studený.

sestava Chrudimi : Žďánský - R.Mareš, M.Mareš, Max, Slováček - Dentinho, Koudelka, Rešetár, Chmelík,Meller

 

autor: David Frič foto: Michal Pavlík