Zastaví SAT-AN teplickou mašinu?

Do kladenské sportovní haly míří neporažená Balticflora Teplice. Severočeši vedou tabulku Chance futsal ligy, když ztratili pouhé dva body za remízu s Benagem. Kladenští jsou pátí a jejich duel s Teplickými slibuje tuhý boj o každý balon.

Trenér Petr Hlaváč věří, že svůj tým na Teplické připraví tak, aby odjížděli z Kladna se svěšenou hlavou (Foto: KL)

Trenér Petr Hlaváč věří, že svůj tým na Teplické připraví tak, aby odjížděli z Kladna se svěšenou hlavou (Foto: KL)

Tepličtí zřejmě přijedou kompletní, tedy i se čtyřmi hráči, kteří jsou v širší nominaci české reprezentace na lednové mistrovství Evropy. Novotný, Sláma, Holý či Salák, to už pořádná porce futsalové kvality. K ní přičteme vynikajícího gólmana Kalinu a máme sestavu, před níž se možná třese většina ligových týmů, až na SAT-AN.

„Teplické mám nastudované velmi podrobně. Klukům poradím, nejen co platí na Kalinu, ale z prvního vzájemného utkání sezony víme všichni, co hrají, takže si to jenom připomene. Pozor si musíme dát kromě zmíněných hráčů rovněž na Limu i Pinta, ale zvládli jsme uhlídat jiné vynikající hráče, tak věřím, že zvládneme i Teplice. Jenom při tom nesmíme dostávat zbytečné branky jako v utkání s Chrudimí,“ míní Petr Hlaváč, trenér SAT-ANu.

Páteční utkání, které je odvetou za porážku 1:5 z úvodu sezony v Teplicích, začíná ve sportovní hale v půl deváté večer.