Brňané předvedli kladenskému SAT-ANu parádní Tango

Chance futsal liga má za sebou druhé kolo a v něm do Kladna zavítalo brněnské Tango. Poslední vicemistr nenechal od první minuty nikoho na pochybách, kdo si připíše tři body za vítězství. SAT-AN to tentokrát nebyl. Brněnští zvítězili 9:1.

Brněnské Tango v modrých dresech s přehledem přehrálo bílé SAT-ANy (Foto: KL)

Brněnské Tango v modrých dresech s přehledem přehrálo bílé SAT-ANy (Foto: KL)

V minulé sezoně dokázali Kladenští Tango přehrát. Ovšem kdeže ty loňské sněhy jsou. Tango nyní přijelo do Kladna jako finalista play off a svou sílu na hřišti SAT-ANu předváděl od samého začátku. Po šesti minutách, hrubých chybách domácích a třech gólech v jejich síti bylo o osudu utkání rozhodnuto. SAT-ANu navíc nepomohlo ani vyloučení Abrhama, který hrál až zbytečně tvrdě.

„My jim ty tři branky darovali. Nevyvarovali jsme se hlavně individuálních chyb. Jednu mám na svědomí já. Abychom uspěli s takovým soupeřem, tak musíme podat stoprocentní výkon, k tomu musíme mít velkou dávku štěstí a jim se nesmí dařit,“ komentoval úvod zápasu David Frič.

Z těchto tří podmínek se ve prospěch SAT-ANu neudála ani jedna. Kladenští se po konci debaklu vesměs shodli, že je soupeř rozebral nejen Fukalově, ale zároveň i psychicky. „Nezvládli jsme zápas asi nejvíc ve svých hlavách. Nechali jsme se unést tvrdší hrou a místo toho, abychom se věnovali hře, tak jsme řešili rozhodnutí sudích. Tango nás trestalo z brejků. To je tým, který je nejsilnější, když vede. Kdybychom se dostali do vedení my, věřím, že by zápas vypadal jinak,“ míní český reprezentant v kladenském dresu.

SAT-AN zavítá ve třetím kole na hřiště Teplic. „Před sezonou jsem tvrdil, že nás hned na začátku čeká pět těžkých kol. A to se potvrzuje. Budeme rádi, když v nich uděláme tři body. Bylo by skvělé, kdybychom je získali už v Teplicích a pak k nim přidali co nejdřív další bodové zisky. V Teplicích musíme hrát zezadu, bojovat a spolehnout se na to, že nám zachytá gólman,“ dodal Frič.

Branky: 14. Výborný – 5. Chadzidis, 5. Belej (Seidler), 6. Belej (Seidler), 9. Kovács (Seidler), 17. Belej (Seidler), 20. Seidler (Belej), 21. Seidler, 29. Seidler (Brůna), 33. Seidler (Kovács)

Žluté karty: 5. Müller (KLA), 8. Abraham (KLA), 8. Junek (KLA) – 12. Chadzidis (TAN), 19. Buršík (TAN)

Červená: 19. Abrham (KLA)

SAT-AN fight club Kladno: Konečný (9. Čížek) – Junek, Vašák, Kubík, Müller, Výborný, Pleyer, Frič, Abrhám, Chrobák, Jaráb, Hafenrichter

FC Tango Brno: Kubíček (Bočánek) – Taverna, Chadzidis, Berky, Brůna, Buršík, Kovács, Šidla, Belej, Záruba, Havel, Polák, Seidler.

.

Autor: Jan Murárik