Futsalový SAT-AN čeká v tomto roce mistrovská premiéra

Přijďte v pátek na futsal. Pátí SAT-ANi přivítají soupeře z Vysokého Mýta, který v tabulce okupuje místo čtvrté. Pokud Kladenští tenhle duel vyhrají, ocitnou se mezi uznávanou futsalovou elitou. A s podporou diváků se vyhrává mnohem líp! Zápas ve sportovní hale začne v půl deváté večer.

Futsalový SAT-AN čeká v tomto roce mistrovská premiéra (Foto: KL)

Futsalový SAT-AN čeká v tomto roce mistrovská premiéra (Foto: KL)

Mýto sice v první části ligy doma s Kladnem prohrálo, ale ani tahle porážka nezabránila jednomu z favoritů soutěže, aby se udržel mezi čtyřmi nejlepšími kluby. Ve čtyřce, která v prvních zápasech play off využije výhodu domácího prostředí.

Soupeř staví svou hru na výtečných rozehrávkách reprezentačního gólmana Gerčáka. A když k jeho schopnostem přidá mužstvo v poli pověstnou důslednost, protivníci se dostávají do úzkých.

„Přijede k nám asi nejtvrdší mužstvo ligy. Tím nemyslím, že by hráči Nejzbachu hráli záludně nebo zákeřně, ale víme o nich, že rádi souboje dohrávají až do konce. V poli nás futsalově ničím nemohou překvapit. Velký pozor si musíme dát na hru jejich brankáře. My zase budeme hrát svoji hru a věřím, že je znovu porazíme,“ říká kouč SAT-ANu Petr Hlaváč.

Ten už může počítat s návratem distancovaného Friče, oželí pouze Chrobáka, který svého spoluhráče vystřídal v trestu a otazník tak visí pouze nad startem Veselého. Ten by měl plnit povinnosti ve velkém fotbalu. V něm nedávno získal dvě významná ocenění. Jako člen výběru fotbalové Dukly Praha byl na turnaji v Rakousku vyhlášen nejlepším hráčem a k tomu získal i cenu pro nejlepšího střelce!