Hradecký Salamandr kladenským SAT-ANům seděl jak ulitý

Kladenští futsalisté se dál vznáší na vítězné vlně. Z posledních čtyřech utkání uhráli totiž tři výhry a jen jedinkrát remizovali. Naposled přehráli nováčka ligy královéhradecký Salamander na jeho hřišti 4:0.

Hradecký Salamandr kladenským SAT-ANům seděl jak ulitý (Foto: KL)

Hradecký Salamandr kladenským SAT-ANům seděl jak ulitý (Foto: KL)

Hosté rozhodli o osudu zápasu už v první poločasu mezi desátou a třináctou minutou. V té době dokonale zmrazili snahu Hradeckých o slušný výsledek, natož pak jakýkoli nárok na bodový zisk.

Nejprve Junek zakončil do prázdné branky parádní kladenskou kombinaci, aby se po něm trefili prudkými střelami Výborný s Jarábem. V druhém poločase potvrdil pověst specialisty na standardky Frič, který tak stanovil konečnou podobu skóre. To sice mohl ještě zvýšit Chrobák, ale ke své smůle trefil pouze tyč. „Do desáté minuty byl soupeř lepší. Pak se nám podařilo vstřelit rychle tři branky a zbytek zápasu jsme určovali tempo hry my. Tři body z venku jsou dobré,“ míní Chrobák.

Kladenské v dalším zápase čeká na domácím hřišti brněnský Helas (5.11. od 18.00).

Branky: 10. Junek (Pleyer), 12. Výborný, 12. Jaráb (Frič), 32. Frič

SAT-AN fight club Kladno: Konečný (Tetour) – Junek „K“, Vašák, Veselý, Hafenrichter, Müller, Výborný, Pleyer, Frič, Chrobák, Jaráb, Abrahám