Kladno čeká futsalový svátek. SAT-AN chce potrápit mistrovskou Chrudim

Na palubovku kladenského klubu míří takřka neporazitelný tým. Era-Pack Chrudim v Česku poslední sezony vyhrává, co se dá a pokud s někým prohraje, pak se o tom v českém futsalovém světě hovoří jako o malém zázraku. A o ten se dnes večer pokusí také SAT-AN.

Trenér Hlaváč zvolil proti Benagu dobrou taktiku, o podobný tah se pokusí proti Chrudimi (Foto: KL)

Trenér Hlaváč zvolil proti Benagu dobrou taktiku, o podobný tah se pokusí proti Chrudimi (Foto: KL)

Jestliže na webových stránkách chrudimského klubu stále probírají kvalifikační zápasy o Final Four, zvláště porážku s Barcelonou, v Kladně zase už nějaký čas hráči i fanoušci probírají zápas s mistrovskou Chrudimí…

„Era-Pack je mužstvo, od kterého se máme pořád co učit. Doufám, že s nimi jednou budeme hrát stejně vyrovnané partie, jako proti zbytku ligy. Na chrudimských hráčích se mi líbí jejich zarputilost, s jakou hrají od začátku do konce zápasu. Čtyřicet minut jezdí naplno a nic nevypustí,“ říká Petr Hlaváč, trenér SAT-ANu.

A jakou taktiku proti mistrům Kladenští zvolí? „Podobně jako proti Benagu i proti Chrudimi zvolíme taktiku, která by mohla fungovat, a kterou opět předem neprozradím. Věřím, že diváci, kterých se jistě na svátek futsalu přijdou podívat spousty, uvidí hodně gólů na obou stranách,“ dodává kladenský kouč.

Utkání ve sportovní hale začne v půl deváté večer.