SAT-AN má za sebou dalšího z favoritů ligy

Los Chance futsal ligy předhodil kladenský SAT-AN od začátku soutěže těm největším favoritům. Po porážkách s mistrem i vicemistrem ligy prohráli kladenští o víkendu na hřišti silných Teplic 1:5 (1:1).

Futsalisté SAT-ANu zatím tahají v lize za kratší konec provazu (Foto: KL)

Futsalisté SAT-ANu zatím tahají v lize za kratší konec provazu (Foto: KL)

Kladenští drželi se soupeřem, který je momentálně na druhé příčce rozehrané soutěže, tempo hry pouze první poločas. SAT-ANy držel dlouho v naději gólman Konečný. Ten několikrát ze svého repertoáru vytáhl zákrok z říše snů.

„Tohle byl remízový zápas. Rozhodl druhý gól Teplic a asi taky mnou neproměněná penalta,“ hodnotil zápas David Frič. Hosty pak dostaly do kolen tři teplické branky v závěrečné pětiminutovce.

„Teplice rozhodně byly hratelné. Druhý gól nám však soupeř vstřelil z vymyšleného trestňáku, třetí jsme si dali sami a poslední dva jsme dostali při power play. To jsou fakta. Ovšem my máme problém s proměňováním šancí a to si musíme co nejdříve vyřešit, jinak jsme proti silným soupeřům bez šance,“ uvedl pro Listy David Müller, kladenský futsalový matador.

V pátek čeká Kladenské „očistec“ na hřišti dalšího favorita. V osm hodin večer nastoupí ve Vysokém Mýtu.

Branky: 4. Barbosa, 29. De Souza (Barbosa), 35. Ferreira (Pinto), 39. Pinto (Barbosa), 39. Pinto – 16. Výborný (Konečný)

FC Balticflora Teplice: Tiago – Barbosa, Costa Pinto, De Souza, Kilián, Ferreira, Lima, Mamiyev, Novotný, César, Sláma, Kalina

SAT-AN fight club Kladno: Konečný – Vašák, Hafenrichter, Müller, Výborný, Pleyer, Frič, Chrobák, Jaráb, Kubík.