SAT-AN předvedl parádní jízdu, Slavii po ní ale dobře nebylo

Kladenští futsalisté jedou ligou už třetí zápas bez porážky. Naposled vyprovodili ze sportovní haly pražskou Slavii 6:3 (3:2). Zvláště výtečnou formu ukázala před domácími fanoušky trojice Pleyer, Junek a Jaráb. V dalším kole se Kladenští představí na hřišti nováčka soutěže Hradce Králové.

SAT-AN v bílém předčil slávisty v kombinační hře i ve využítí standardních situací (Foto: KL)

SAT-AN v bílém předčil slávisty v kombinační hře i ve využítí standardních situací (Foto: KL)

Slávisty dostala do kolen výtečná kombinační hra Kladenských. Byť se hosté dlouho drželi gólově na dohled, nikdy je hráči SAT-ANu nepustili do vedení. „Líbila se mi naše hra do útoku, za tu musím kluky pochválit. Zato v obraně jsme měli několik zbytečných oken. Naštěstí jich Slavia neuměla využít. Pokud předvedeme v Hradci stejně parádní kombinace i standardky jako v tomto utkání, měli bychom vyhrát a jet na vítězné vlně. Tři body z východu Čech by nám hodně zvedli sebevědomí,“ uvedl Petr Hlaváč, trenér SAT-ANu.

Zápas se Slavií se líbil také sekretáři kladenského klubu: „Já pořád věřím, že máme na celkové šesté místo, což by byl úspěch. Směrem dopředu jsme dnes hráli opravdu dobře, ale ještě bychom, podle mého názoru, mohli hrát líp. Někteří měli ve své hře velké rezervy,“ doplnil trenéra Jan Pergler.

Nejlepší ze SAT-ANů podle Listů: Pleyer
Branky: 1. Jaráb (Junek), 10. Pleyer (Frič), 14. Jaráb (Pleyer), 21. Pleyer (Frič), 32. Pleyer (Junek), 34. Jaráb (Pleyer) – 8. Novotný, 16. Novotný, 22. Brychta (Jorge)

Karty:   12. Oliva (SLA), 34. Filinger (SLA)

SAT-AN fight club Kladno: Konečný – Junek, Vašák, Hafenrichter, Müller, Výborný, Pleyer, Frič, Abrhám, Chrobák, Jaráb, Kubík
SK Slavia Praha: Krajč (Kučera) – Brychta, Žampa, Ensereich, Ulich, Filinger, Krátký, Oliva, Sop, Novotný, Blasco Jorge, Matějka