SAT-ANy čeká boj o semifinále play off

Skončili na pátém místě a teď jsou před nimi zápasy v play off. Prvním soupeřem na cestě za titulem je pražské Benago. Čtvrtfinále kladenští futsalisté začnou v sobotu na palubovce Benaga.

SAT-ANi se už chystají na play off (Foto: KL)

SAT-ANi se už chystají na play off (Foto: KL)

SAT-ANi mohou své umístění v základní části v Chance futsal ligy ještě vylepšit. „Věřím, že se můžeme probojovat do semifinále,“ říká kapitán SAT-ANu Petr Junek.

SAT-AN fight club existuje třetí sezonu. V první sezoně se do play off probojoval z osmého místa a vypadl hned ve čtvrtfinále s mistrovskou Chrudimí. V minulé sezoně Kladenští skončili na devátém místě a do play off nepostoupili.

Benago v základní části ligy skončilo před SAT-ANy na čtvrté příčce. Pro SAT-AN ale hovoří vzájemná bilance. V Kladně prohrálo Benago 2:3, doma pak se SAT-ANy remizovalo 4:4. Čtvrtfinálové série se hraje na tři vítězná utkání a Benago začíná na domácím hřišti.

„Pátá příčka pro nás znamená pozici, která je pro play-off hratelná. Přesto považuji Benago za favorita čtvrtfinálové série. Má totiž výhodu domácího prostředí pro případný pátý rozhodující zápas. Samozřejmě bychom si přáli vyhrát 3:0 na zápasy, myslím si však, že tahle série bude delší,“ uvažuje David Frič, jediný reprezentant v týmu SAT-ANu.

Rozlosování utkání čtvrtfinále play off Benago Praha – SAT-AN fight club

Sobota 5. dubna ve Sportovní hale Slavie Praha (20.00)
Pondělí 7. dubna v Městské sportovní hale Kladno (20.00)
Pátek 11. dubna ve Sportovní hale Slavie Praha (20.00)
Případný čtvrtý zápas – pondělí 14. dubna v Městské sportovní hale Kladno
Případný pátý zápas – pátek 18. dubna ve Sportovní hale Slavie Praha

Ostatní čtvrtfinálové dvojice

Chrudim – Slavia Praha
Teplice – Sparta Praha
Tango Brno – Helas Brno