SATANI CHTĚJÍ PRODLOUŽIT VENKOVNÍ NEPORAZITELNOST

Futsalisté Benaga si po delší pauze zahrají opět doma. V pátek večer přivítají ve Zruči nad Sázavou kladenské satany. Futsalové fanoušky čeká repríza loňského čtvrtfinále, které Benago ovládlo 3:0 na zápasy.

Domácí jsou favoritem zápasu a toho si je vědom i trenér Beni Simitči: „Ve dvou venkovních zápasech, i když byly vítězné, jsme inkasovali celkem devět gólu, což je na mé gusto až moc! V pátek máme doma Kladno, takže se chceme soustředit na naši domácí bezgólovou defenzivu a v první řadě nechceme inkasovat, potom si směrem dopředu budeme vytvářet šance, toho se nebojím. Mám v tymu skoro všechny hráče, kteří jsou střelci, takže o góly nemam strach. Kladno známe asi nejlíp ze všech, protože jsme s nimi hráli loni dvakrát v základní části a potom třikrát v play off. Známe sílu Kladna, hráči jako Šnídl, Pleyer, Fitzel, Abrham si zaslouží naši větší pozornost, ale obecně si myslím, že Kladno bude hrát zezadu a na brejky, takže musíme hrát trpělivě, mít míč pod kontrolou a využívat šance. Věřím v sílu tymu a v sílu naší domácí haly ve Zruči.“

Kladenští doma v předchozím utkání remizovali s Tangem Brno 2:2. „Minulý zápas s Tangem nám opět ukázal naše nedostatky, které nás provází od začátku sezóny. Benago bude vsázet na zkušené hráče a sehrané situace. Rádi bychom domácím oplatili vyřazení z loňského play off. Zpátky do kádru se pomalu zapracovávají Hafenrichter s Müllerem. Můžeme také počítat s posilou Honzou Jeřábkem z Pardubic. Bude to velice zajímavý zápas, na který jistě zavítají i naši fanoušci,“ těšil se trenér Kladna Jakub Jiránek.

zdroj: www.chancefutsalliga.cz

Upoutávka na zápas Satanů ve Zruči ZDE