SATANI SE KONCE NEBOJÍ

Jsou sice předposlední, ale pořád živí naději na postup do play off. Tu kladenskému SAT-ANu nevzala ani prohra s Benagem 1:4 (1:2).
 
Zručské Benago na titul nemá, to je v konfrontaci s Teplicemi či Chrudimí na první pohled vidět. Loby za obranu mohou platit jen na mužstva od čtvrtého místa dolů. Benago na třetím vede totiž pomyslnou tabulku týmů, které o titul už dopředu nehrají. 
Ovšem pořád je na tom herně lépe, než Kladenští. A nemuselo by to tak zůstat, kdyby SAT-ANi dokázali trefit gól z těch nejvyloženějších šancí. Benago hrálo v Kladně takticky velmi vyspěle a proměnilo, co proměnit muselo. SAT-ANI se netrefili ani z penalty, a jak po zápase poznamenal jejich trenér, nedali jich už pět v řadě… Pět minut před koncem se stáhli na svou půlku a v klidu čelili bezzubé power play domácích.
„Co my nedáme, to se hned tak nevidí. Přitom na tréninku předvádíme fantastické zakončení. Ale s hrou jsem spokojený, je vidět, že se zápas od zápasu lepšíme. V pátek vyhrajeme v Mělníku a popereme se o play off,“ uvedl kladenský kouč Jakub Jiránek.
 
autor: Jan Murárik, KV
Branky: 3. Výborný, 6. Simitči (pen.), 9. Rodek (Amrani), 30. Rodek (Amrani), 32. Brahimi (Amrani). 
 
SAT-AN fight club Kladno: Konečný (Sochůrek) – Abrhám, Fichtner, Šnídl, Výborný, Fitzel, Pleyer, Hafenrichter, Müller, Trnka, Fujdiar. 
FC Benago Zruč nad Sázavou: Vahala (Bezstarosti) – Simitči, Rodek, Lištván, Brahimi, Amrani, Ramirez, Capeta, Dvořák, Kiliján.