SATANI SI NEBEZPEČNĚ ZAHRÁVAJÍ S OHNĚM. DOMA PROHRÁLI S TŘINCEM

Futsalisté Kladna jsou nepoučitelní a pokračují v podřezávání větve, na které sedí. Jen tři týmy v tabulce nejvyšší soutěže mají horší bilanci. Vedle Mělníku to jsou Slavie a Třinec.
 
Právě dvěma posledně jmenovaným v posledních domácích zápasech podlehli a jsou pouhé dva body od první sestupové příčky. Po sérii porážek v řadě ani víc čekat nemohli.
 
Na šest ji natáhl duel s Třincem, který vyzněl pro nováčka poměrem 4:3, přičemž Satani vyhráli půli 2:1.
 
Kapitán Tomáš Abrham po utkání těžko hledal slova. „Co k tomu říct. Všichni si uvědomujeme, že jsme na dně a musíme to nějak zlomit. Celý ročník se nám nedaří střelecky a teď se k tomu přidaly lacino inkasované góly," posteskl si s tím, že sami se na každou branku hodně nadřou.
 
Za zmíněného stavu 2:1 začal Třinec poměrně brzy riskovat, když už sedm minut po přestávce sáhl k power-play, v níž dokázal laciným gólem srovnat.
 
„To byla klíčová branka, poněvadž pak jsme měli šance, které jsme nevyužili. Naopak jsme po přečíslení dostali třetí," poznamenal útočník Kladna.
 
Necelé dvě minuty na to do otevřené obrany odskočili hosté na 2:4. Abrhamovo snížení přišlo příliš pozdě.
 
„Mohli jsme být v klidu a na místo toho se budeme bát až do posledního utkání," posteskl si autor posledního gólu zápasu.
 
Teď čekají Kladno tři utkání s favorizovanými týmy, na závěr základní části mu však los celkem přál, takže to pořád má svým způsobem ve svých rukách.
 
autor: Jiří Nagy
Foto z utkání ZDE
Sestřih branek ZDE
 
FK SAT-AN Kladno – SKP Likop Třinec 3:4 (2:1)
 
Branky a nahrávky: 7. Fitzel, 18. Müller (Abrham), 40. Šnídl (Abrham) – 15. Przyczko (Buryan), 30. Buryan (Cieslar), 37. Przyczko (Sierota), 38. Cieslar (Mendrok). Rozhodčí: Melničuk – Chládek. ŽK: Fitzel – Sikora, Opluštil, Przyczko.
 
Kladno: Tetour (Smrkovský) – Hafenrichter, Müller, Abrham, Výborný, Šnídl, Slavík, Jaráb, Fujdiar, Fitzel, Čurda.
 
Třinec: Sikora (Kreželok) – Cieslar, Očadlík, Baron, Buryan, Opluštil, Mendrok, Przyczko, Sierota, Kantor.