SATANI V OKLEŠTĚNÉ SESTAVĚ NA TANGU NEBODOVALI.

Satani odjeli v neděli 1. března ke druhému utkání během tří dnů. Tentokrát se střetli v Brně s domácím Tangem. V okleštěné sestavě prohráli 4:1, herně však nepropadli.
 
V sestavě Satanů chyběli např. Müller, Fitzel, Čurda, Výborný, Abrham či Pleyer.
 
Satani začali zápas aktivně a vytvořili si několik slibných příležitostí. Na druhé straně musel hasit Sochůrek velkou šanci domácího Šídla. V 7. minutě se domácí ujali vedení, když Chadzidisův pas poslal Záruba z voleje za Sochůrkova záda. Satani se snažili odpovědět, ale ve velké příležitosti tři na jednoho Jaráb neuspěl. V 11. minutě se do šance dostal Šídla, jehož střelu nešťastně tečoval Veselý a domácí vedli již 2:0. Satani však o minutu později odpověděli. Slavík ještě chybu v domácí rozehrávce nepotrestal, ale následnou dorážkou Fujdiar již ano - 2:1. V 17. minutě to však bylo již 3:1, když se ve skrumáži před brankou nejlépe orientoval Belej a skóroval. 10 vteřin před koncem prvního poločasu se odehrála zajímavá situace. Za stavu 5:5 na fauly poslal domácí hráč k zemi Fichtnera. Rozhodčí ovšem šestý faul neodpískal. Hosté se přeci jen dočkali, když současně se sirénou domácí opět faulovali. Rozhodčí tak nařídil 10ti metrový kop. K němu se postavil Slavík, který byl úspěšný ze stejné pozice v minulém utkání proti Hradci, ale penaltu neproměnil.
 
V druhém poločase měly oba celky několik šancí. Více jich však měli domácí, kteří měli herní převahu. Konečnou podobu výsledku dal domácí Prokeš, který vyslal na Sochůrka střelu ze střední vzdálenosti. Střela byla opět mírně tečována hostující obranou, a tak pokus skončil brankou - 4:1.
 
Do konce futsalové ligy zbývají poslední dvě kola. Obě sehrají Satani na domácí palubovce. Již tento pátek 6.3. přivítají od 20:00 Vysoké Mýto a o týden později v pátek 13.3. od 20:00 pražskou Spartu. Satani jsou nyní na 10. příčce ligové tabulky s 15 body a jednobodovým náskokem na sestupovou pozici, kterou se 14 body okupuje Třinec. Na 9. pozici, kterou hájí hradecký Mados, ztrácí Satatni 2 body.
 
autor: KV
FC Tango Brno - FK SAT-AN Kladno 4:1 (3:1)
 
Branky a nahrávky: 8. Záruba (Chadzidis), 11. Šídla, 14. Belej (Brůna), 30. Prokeš - 12. Fujdiar. ŽK: Chadzidis, Havel - Veselý.
 
Tango: Kubíček (Hanzlík) - Záruba, Chlad, Chadzidis, Buršík, Pollák, Cenek, Šídla, Havel, Brůna, Belej, Vlček, Prokeš.
 
Kladno: Sochůrek (Smrkovský) – Šnídl, Veselý, Jaráb, Slavík, Fujdiar, Fichtner, Hafenrichter. Trenér Jakub Jiránek.