Satani vydřeli čtvrté místo

Kladno - Futsalisté Kladna se po nějakém čase vrátili na čtvrtou příčku tabulky nejvyšší soutěže. Po vzájemném souboji z ní vyšoupli Vysoké Mýto, které v dramatickém závěru asi zaslouženě porazili 3:2.

 

Hrdinou finální části utkání byl brankář Konečný, který opět potvrdil, že má fantastickou formu, když v poslední minutě vytasil dva skvělé zákroky a nedovolil hostům zúročit dlouhou power-play.

Satani porazili Východočechy i podruhé v sezoně, přičemž vítězný gól dal tři minuty před koncem z desetimetrového kopu specialista na tyto standardky - Fitzel.

Předtím dokázalo Mýto dvakrát vymazat těsnou ztrátu po gólech Pleyera a Jarába, jimž přihrával Frič. Pro druhého jmenovaného to byl už třetí zásah do mýtské sítě v probíhající sezoně.

„To jedno proti komu dávám góly, hlavně, že to tam padlo," uvedl nejlepší střelec Satanů, který má na kontě osm branek.

Sám uznal, že utkání moc krásy nepobralo, spíš se zařadilo do kategorie nezáživných. „Byla dlouhá přestávka a bylo znát, že se do toho hůř dostáváme. Nemělo to šťávu," poznamenal Jaráb, jenž výhru proti oslabenému soupeři považoval víceméně za šťastnou, byť jeho tým častěji držel balon a zakončoval.