Televizní kamery točily trápení SAT-ANu

Trápení a zase trápení. Tak by se dal pojmenovat výprask v přímém televizním přenosu, který si v úterý vysloužili futsalisté SAT-ANu. Ten jim uštědřili hosté brněnského Helasu, když si z Kladna odvezli vítězství 5:0.

 

SAT-ANi duel s Helasem nezvládli. Porážka bolí o to víc, že se odehrála před televizními kamerami (Foto: KL)

 

Přitom v prvním poločase, který sice diváky příliš neuchvátil, měli více střel na branku domácí hráči. A to včetně dvou pokusů ohrozit i tu vlastní… Naštěstí pro Kladenské gólman Tetour stál vždy na správném místě.

Po změně stran se početné publikum ve sportovní hale gólů dočkalo. Hned třikrát se trefil Cupák, hráč, kterého se Kladenští před utkáním obávali. K prvnímu pomohlo špatně načasované vyběhnutí Tetoura, jenž musel faulovat. Následovala zasloužená červená karta a po chvíli opět zbytečný výlet domácího gólmana. K dalším brankám Brnu pomohl power play domácích i zcela otevřená útočná snaha nepříjemné skóre korigovat.

„Kdybychom v první půli proměnili dvě šance výsledek mohl vypadat jinak. Ovšem za předvednou hru nemám koho pochválit. V pátek jedeme do Plzně, která má v tabulce tři body a bude chtít urvat další. Přesto věřím, že zápas zvládneme a vrátíme se na vítěznou vlnu,“ shrnul trenér Petr Hlaváč utkání s Helasem.

Branky: 25. Cupák (Havel), 26. Cupák, 33. Ovčačík (Cupák), 38. Šimon, 40. Cupák

Karty: 18. Lerch (HEL) červená – 24. Tetour (KLA)

Nejlepší ze SAT-ANu: Müller

SAT-AN fight club Kladno: Tetour (Konečný) – Müller, Výborný, Abrhám, Čurda, Chrobák, Junek („C“), Frič, Jaráb, Pleyer, Vašák, Hafenrichter,

Helas Brno: Šimon – Sýkora („C“), Cupák, Havlík, Lerch, Ovčáčík, Lidmila, Klimeš, Lacko, Havel, Tuháček, Vlach, Presl, Šplíchal.