Tři body od zklamání, dva od slávy, to je matematika SAT-ANu pře utkáním s Hradcem

Přijďte povzbudit kladenské futsalisty! Přestože na jejich zápasy chodí pěkné návštěvy, nyní SAT-ANi potřebují v hledišti ještě více fanoušků. V pátek totiž hrají doma důležitý zápas s Hradcem Králové. Pokud vyhrají, zůstanou čtyři kola před play off ve hře o čtvrté místo, pokud prohrají mohou se ocitnout mimo hru o medaile.

Foto: KL

Foto: KL

Na podzim SAT-ANi na půdě nováčka Chance futsal ligy vyhráli 4:0. Vítězství Kladenských se očekává také v odvetném duelu. „Už jsme v novém roce ztratili zbytečně až příliš bodů. Je na čase opět začít vyhrávat a vrátit se na rozhraní čtvrtého a pátého místa, kam podle mne výkonnostně patříme. A proti komu načít vítěznou sérii, než právě s nováčkem soutěže?“ uvažuje Petr Hlaváč, trenér SAT-ANu.

Hradečtí jsou nyní v tabulce na desátém z dvanácti míst, s osmibodovým odstupem na SAT-ANy. „Nutno uznat, že vítězství Kladna bylo zasloužené, projevila se zkušenost a sehranost především standardních situací. Nicméně i další herní činnosti byly lepší v podání soupeřových hráčů,“ vysekl na podzim poklonu soupeři hradecký kouč Petr Hoffmann.

Páteční utkání ve sportovní hale začíná v osm hodin večer.