V šatně by SAT-AN porazil madridský Real, na place prohrál se Slavií…

Kladenští futsalisté se zřejmě ještě neprobrali z vánočních svátků. Od té doby totiž marně hledají podzimní formu, která je vynesla až na čtvrté místo Chance futsal ligy. Mohli se tam vrátit po nedělním duelu na Slavii, ovšem to by nesměli prohrát 3.6 (2.2)…

SAT-ANi po sérii úspěchů dosedli tvrdě na zem (Foto: KL)

SAT-ANi po sérii úspěchů dosedli tvrdě na zem (Foto: KL)

Další zápas plný zmaru a beznaděje načal už v první minutě minelou v rozehrávce Frič. Po ní šli domácí do vedení. První Fričova čtyřka, která měla SAT-AN táhnout k výhře na hřištích soupeřů jako je právě Slavia, dostala v Praze čtyři hloupé góly.

Druhá kladenská čtveřice kolem Müllera byť dobrým výkonem, už obrat zařídit nestačila. Slávisté hráli jednoduchý futsal s lehkostí, jakou jsme byli zvyklí vídat právě u SAT-ANu. K výhře došli přes špatné kladenské rozehrávky v první půli a nedůslednou obrannou hrou v poločase druhém. Při kladenské power play se navíc nechal vyloučit Fitzel.

„K našemu výkonu nemám co říct. V šatně bychom porazili madridský Real, ale na place pak prohrajeme se Slavií…,“ konstatoval suše kladenský kouč Petr Hlaváč.

Kladenští, stejně jako celá liga, sehrají další ligové kolo až v pátek 14. února. Za dlouhou pauzou je start české reprezentace na mistrovství Evropy v Belgii. Tam se podívá také kladenský „šéf“ David Frič.

Branky: 1. Novotný (M.Hrdina), 8. Oliva, 26. Matějka (M.Hrdina), 27. Eisenreich (Novotný), 33. Novotný (M.), 34. M.Hrdina (Oliva) – 3. Výborný (Müller), 13. Fitzel (Výborný), 34. Frič

červená karta: Fitzel

nejlepší SAT-AN: Müller

SK Slavia Praha: Krajč – Brychta, Eisenreich, Hrdina, Vejvoda, Oliva, Novotný, Hrdina, Konya, Míča, Matějka.

SAT-AN fight club Kladno: Tetour – Trnka, Müller, Výborný, Fitzel, Pleyer, Frič, Junek, Čurda, Šíma, Jaráb.